انتخابات مجلس شورای اسلامی در سبزوار / تهدید ها و فرصت ها(2)

در قسمت قبلی همین مقاله به برخی از تکنیک ها و روش هایی که فتنه گران یا وابستگان به جریان انحرافی و یا دیگر ناآگاهان برای برهم زدن فضای سالم انتخاباتی در کل کشور از جمله در خطه پرافتخار سربداران استفاده می کنند ، اشاره کردیم. دو تکنیک مورد اشاره در آن مقاله عبارت بودند از :
 1- حمله به اصل نظام مقدس اسلامی با زیر سئوال بردن نهادها و اقدامات قانونی وابسته به حکومت
2- به هم زدن اتحاد و برابری و برادری شهرهای همسایه

اینک به سایر موارد اشاره می کنیم :

3- تخریب چهره های خدمتگزار مردم : دراین روش مخالفین برگزاری صحیح انتخابات نمایندگان فعلی مردم را نوک اتهامات خود قرار می دهند. البته انتقاد و مطالبه گری مردم  از مسئولین خوب است اما همه می دانند که انتقاد و مطالبه گری با تخریب کردن ، مغالطه کاری و عیب جویی فرق می کند. انتقاد مرام خاص خود را دارد.
در انتقاد اول حسن نیت را نشان می دهند ، توهین نمی کنند و سعی نمی کنند به هرشکلی که توانستند حتی با دروغ و تهمت آبروی یک فرد مورد انتخاب مردم و مورد تأیید مراجع قانونی کشور را بریزند.
 اما عده ی اندکی از بدخواهان مردم همه این کارهای نادرست را انجام می دهند و بعد نام انتقاد گری و مطالبه گری بر آن می گذارند. و این کار را حتی از طریق برخی رسانه های وابسته نیز انجام می دهند. به طوری که اگر درهمین فضای مجازی اینترنت بررسی کنید و به آرشیو برخی وبسایت هایی که دراینجا به جهت حفظ اخلاق رسانه ای از نام بردن آن ها پرهیز می شود مراجعه نمایید موارد فراوانی را می بینید از این که نمایندگان مردم را با اخبار و تحلیل هایی کاملاً اشتباه یا تفسیر هایی نادرست و انحرافی از برخی واقعیت ها تخریب می کنند.
 این نمونه کاریست که در مقیاس وسیع تر دائماً رسانه های بیگانه در طول تمام سی و سه سال گذشته با سران انقلاب اسلامی ایران کرده و بارها و بارها مقام رهبری و  رئیس جمهور ، نمایندگان مجلس ، وزرا و رئسای سازمان های کشوری و ... را هدف تهمت ها یا ادعاهای واهی قرار داده اند. به عنوان مثال بدون هیچ مدرکی اتهام فساد مالی یا فساد اخلاقی یا پارتی بازی و ... را به این شخصیت ها وارد می کنند.
البته این رفتارهای تخریب گرانه و خلاف اخلاق قانونی انتخابات همیشه درعمل نتیجه عکس داده و به ضرر منافقین تمام می شود چراکه مردم فهیم ایران که هرگز فریب دروغ را نمی خورند بیشتر دقیق می شوند تا تشخیص دهند کدام یک راست می گوید کدام یک دروغ.
به عنوان مثال مشاهده می کنیم که نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی به ویژه دکتر محسنی ثانی که الحق در مدت 4 سال گذشته با استفاده از تجربه بالا و نفوذ و سابقه سی ساله مدیریتی خود توانسته اند برای تمامی شهرستان های حوزه انتخابیه خدمات ارزنده ای را به ثمر برسانند که تا کنون هرگز تحقق نیافته بود ، اینک از جانب عده ای اندک از رسانه های غوغاسالار مورد بیشترین هجمه ها ، تهمت ها ، سیاه نمایی ها و ... قرار گرفته اند. نمونه آن را می توان در آرشیو خبرهای تعداد اندکی از وبسایت های محلی دید که هرچند تلاش می کنند خود را رسانه های انتقادی نشان بدهند اما درواقع رسانه های تخریبی هستند که ماهیتشان به خوبی روشن است.
برای کسب اطلاعات بیشتر از این گونه تخریب گری ها به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایید :
جنگ رسانه ای برای تخریب دکتر محسنی ثانی نامزد قدرتمند انتخابات مجلس
اما مسلماً مردم آگاه ما فریب این گونه رفتارهای انحرافی را نمی خورند و حتی این رفتارها باعث می شود به جستجو گری بیشتر پیرامون موضوع انتخابات و هریک از نامزدهای انتخاباتی پرداخته و در نهایت با هشیاری و بصیرت کامل پای صندوق های رأی بروند و از بین  تمامی نامزدهای محترمی که از جانب مراجع قانونی تأیید صلاحیت شده اند ، به انتخاب بهترین نفرات بپردازند.
4- به هم ریختن اتحاد به وجود آمده بین مسئولین. اگر مسئولین یک شهر از جمله شورای اسلامی شهر و روستا ، شهردار ، نمایندگان ، امام جمعه ، فرماندار و رئسای ادارات با هم اتحاد داشته باشند ، در مواقع ضروری پشت هم را بگیرند و با همکاری یکدیگر امور را پیش ببرند قطعاً رویدادی فرخنده و مبارک است . که در این فضا با جدیت و همکاری و همیاری بیشتری می توان امور یک شهر را پیش برد. وقتی که یک اتحاد و انسجام داخلی وجود داشته باشد با اعتماد به نفس بیشتری می توان خواسته های بزرگ ملی و محلی را دنبال اما عده ای این را نمی خواهند .  و سعی می کنند با دامن زدن فضای اختلاف بین مسئولین و نمایندگان مجدداً مانند گذشته ای نه چندان دور توان حرکت به سمت توسعه را از دیار پرافتخار سربداران بگیرند. چه قدر تلخ بود فضای گذشته که بین نمایندگان دائماً اختلافات خانمان سوز وجود داشت. بین فرماندار و نمایندگان اختلاف بود. بین شهردار و اعضای شورای شهر اختلاف بود .
بین خود اعضای شورای شهر اختلاف بود . بین رئسای ادارات اختلاف بود. بین نمایندگان و شهردار اختلاف بود. و چه شیرین است که الآن اینگونه اختلافات دیده نمی شود.شاید به خاطر همین اتحاد شورای شهر با شهرداری  است که در مدت کوتاهی که از زمان فعالیت حسین مقصودی شهردار محترم و جدید سبزوار می گذرد جایزه جهانی تقدیر و تشکر یونسکو به این شهردار خطه سربداران تعلق می گیرد. که خبرآن بازتاب رسانه ای خوبی هم داشت.
شاید به خاطر همین  فضای اتحاد و همدلی بین نمایندگان و فرمانداران محترم منطقه و سرمایه گذاران بخش خصوصی است که خطه سربداران به سرعت در حال تبدیل شدن به قطب صنعتی خراسان است.
شاید به خاطر همین اتحاد و همدلی بود که جوین و جغتای بعد از 30 سال وعده و انتظارشهرستان شدن ، سرانجام در سه سال اخیر تأیید نهایی را از وزارت کشور دریافت کردند و به شهرستان ارتقاء پیدا کردند و بیشترین پیشرفت های صنعتی ، دانشگاهی ، اقتصادی و سیاسی و رفاهی را در این دوره کسب نمودند. و بخش خوشاب در مدت کمتر از 16 ماه به شهرستان ارتقاء یافت و اینک با قرار گرفتن در مسیر بزرگراه ترانزیتی آسیای میانه (مرز ترکمنستان - قوچان - سبزوار - نواحی داخلی ایران) و احداث ناحیه صنعتی و انجام پروژه گازرسانی به این شهرستان در موقعیت یک توسعه سریع قرار گرفته که پیش بینی می شود در آینده ای نزدیک از سبزوار و جوین و جغتای هم جلو بزند. و مگرجزاین است که در همین مدت پرونده ارتقاء چند بخش محروم دیگر به شهرستان روی میز کار وزارت کشور قرار گرفته است تا با کوچک شدن حوزه سیاسی و افزایش فرمانداری های منطقه زمینه جذب بودجه های بیشتر همه نقاط فراهم بیاید...
با توجه به تمام مطالب گفته شده در قسمت های مختلف این مقاله و نیز باتوجه به ضرورت برگزاری انتخاباتی سالم و آگاهانه و هدفمندانه به نظر می رسد مردمان سرافراز دارالمومنین سبزوار و تمامی شهرها و روستاهای خطه پرافتخار سربداران باید بیش از پیش بکوشند روز 12 اسفند را با حضور پرشور خود در پای صندوق های رأی و انتخاب فردی که به فرموده مقام معظم رهبری اصلح باشد ، تمامی نقشه های شوم فتنه گران و وابستگان به جریان انحرافی و مخالفین این مردم و نظام مقدس را نقش برآب کنند.
ان شاالله ...
نظرت را بنویس
comments
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما