تلاش موفق شهرداری سبزوار برای تحقق وعده ها ...

حسین مقصودی به عنوان شهردار تازه کار و پرتلاش سبزوار ، در این واپسین روزهای سال 90به شدت در تلاش است تا وعده های خود را برای آبادانی و زیباسازی دارالمومنین سبزوار یکی پس از دیگری تحقق بخشد.و موفقیت وی در ساخت و نصب چندالمان باارزش فرهنگی در گوشه و کنار شهر گواهی بر این ادعاست که تلاش شهرداری در زمینه تحقق وعده ها موفقیت آمیز بوده است.
 مقصودی که از شهریور ماه سال جاری با نظر موافق اعضای شورای اسلامی شهر  کار خود را در شهرداری سبزوار  آغاز کرد ، در نخستین روزهای کاریش در یک نشست مطبوعاتی با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان وعده هایی برای انجام چند طرح و پروژه عمرانی در سبزوار داد که در صورت تحقق همه این وعده ها ، در آینده ای نه چندان دور چهره ای آبادتر و قابل قبول تر از شهر دارالمومین سبزوار مشاهده خواهیم کرد.
برخی از این وعده ها در ابتدا نشدنی خسته کننده به نظر می رسید اما حالا انگار یک به یک این وعده ها در حال تحقق است. و این برای سبزواری ها جای بسی خوشحالیست، که شهرشان پس از 9 ماه بدون شهردار ماندن ، سرانجام به دست کسی افتاده است که حالا دارد سعی می کند با خدمات مختلف خود به مردم نشان دهد ارزش انتظار کشیدنش را داشته است.
البته نسبت به برخی اقدامات حسین مقصودی انتقاداتی نیز وارد است. به طوری که برخی معتقدند به جای انجام تعدادی از این هزینه ها در مثلاً نورپردازی بولوار شهرک توحید یا زیباسازی میادین شهر که خرج های تجملی است ، اگر بیایند و به بازسازی و رفع مشکلات ریشه ای برخی محلات قدیمی و فرسوده شهر یا به رفع مشکلات خیابان ها و کوچه و محله های جدید بپردازند ، برای رفاه و آسایش حال شهروندان بهتر است.
اما عقیده اسرارنامه در این است که هرچیزی به جای خود ارزش دارد. و در شهری مثل سبزوار که با نقش دانشگاهی خود همه ساله پذیرای تعداد زیادی دانشجویان غیربومی از سرتاسر کشور است و نیز در یک چهارراه پررفت و آمد ارتباطی کشور قرار گرفته است ، و مسافران فراوانی همه ساله از این شهر عبور می کنند ، بسیار لازم است که جلوه های ظاهری زیبایی داشته باشد تا در ذهن مسافرین و نیز خود شهروندان سبزواری همیشه با خاطراتی خوش و نمادهایی زیبا ماندگار شود.
موضوعی که متأسفانه تا پیش از این انگار کمتر بدان توجه می شد.
اما اینک حسین مقصودی شهرداری که در ماه های اول خدمت خود موفق به کسب لوح تقدیر یونسکو در همایش «هزار شهر هزار زندگی» در شهر اصفهان شد ، می کوشد تا در واپسین روزهای سال 90 با نصب چند المان فرهنگی در گوشه و کنار سبزوار شهر دیرینه های پایدار به زیبایی و ایجاد هویت محلی در این اولین مرکز جمعیتی ، فرهنگی و دانشگاهی خراسان رضوی پس از مشهد مقدس یاری برساند. وی که طبق وعده های قبلی خود ، بعد از نوروز 91 اقدامات مهم دیگری نظیر افتتاح باغ ایرانی فدک در سبزوار را متعهد شده است ، همینک قرار است پس از نصب المان زیبای چاووش در میدان دروازه عراق سبزوار که در روزهای گذشته انجام شد در 4 نقطه دیگر از شهر نیز به نصب المان های انقلاب ، بسیج ، زعفران و کوزه بپردازد. که هریک برای خود فلسفه ای دارند.
المان چاووش بنا به اعلام سایت رسمی شهرداری سبزوار نماد فردی است که در گذشته در محل یکی از دروازه های دیار دارالمومنین در مسیر عبور و مرور زائران کربلا و مشهد مقدس می ایستاده و به چاووشی خوانی می پرداخته است.
المان انقلاب که تا 26 اسفند ماه در میدان 22 بهمن (پست و تلگراف) تا 26 اسفند نصب خواهد شد نمادی از اتحاد و همدلی مردم در دوران انقلاب اسلامی است.
 المان کوزه که نمادی از کوزه گران موفق روستای برآباد سبزوار در قدیم الایام است تا 27 اسفند ماه سال جاری از سمت مشهد به تهران قبل از پارک امام رضا(ع) نصب خواهد شد.
 المان زعفران هم تا 28 اسفند ماه سال جاری در محل لچکی بردسکن و در مسیر شهر ششتمد نصب خواهد شد. علت نصب این المان نیز وجود شهر عزیز ششتمد در منطقه سربداران است. ششتمد یکی از تولیدکنندگان زعفران مرغوب استان است که می بایست در سبزوار مرکز سیاسی و جمعیتی غرب خراسان رضوی نمادی از این شهر زعفران خیز وجود می داشت تا مسافران و گردشگران علاوه بر آشنایی بیشتر با این منطقه از این نوع سوغات سبزوار نیز بهره و استفاده کافی را ببرند.
المان بسیج  هم که نمادی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است در محل میدان شهید فهمیده قبل از نوروز 91 نصب خواهد شد.
بدون شک نصب این المان ها جزء کارهای ماندگار و بسیار ارزشمند شهرداری سبزوار خواهد بود که جای سپاس و عرضه خسته نباشید دارد.
همچنین یک وظیفه ما شهروندان سبزواری در قبال فعالیتهای خوب شهرداری پرداخت به موقع و صادقانه تمامی بدهی ها و قبوض صادر شده از جانب شهرداری است که قطعاً برای انجام این فعالیت ها به درآمدهای کسب شده از این راه ها نیازمند است.

کوچه پس کوچه پیوندها
کلیک کنید:
آقای شهردار متشکریم!
نظرت را بنویس
comments

بی نام

با سلام و خسته نباشید شما که به همه جای شهر رسیدگی کردین . ولی محض رضای خدا 1 فکری هم برای شهرک جهاد بکنید منظورم سمت خاکیش هست نه جدولی ن پیاده رو ن اسفالتی . تا چه مدت قراره همین شکلی بمونه ادرس دقیقش هم میشه روبروی پارک موتوری. با تشکر

م........

با سلام ...از بیان نقدهای تان که بدون غرض ورزی انجام می دهید کمال تشکر را دارم

یک شهروند

سلام. خسته نباشید . فقط خواستم بگم اولا نظر دادن د مورد مسائل شهری کار یه شهرسازه نه هر کسی.. دوما نمیدومو مشاوران جناب مقصودی چه کسانی هستند که اینقدر ظاهر بینانه به قضایا نگاه می کنند . وسوما اینکه شهرساز معروفی مثل جیمز موریس میگه شهرسازی یعنی فراهم کردن یه شهر سالم که تین آفای شهردار اصلا انگار با این واژه هیچ رابطه ای ندارند. ممنون از اطلاع رسانی شما

دانشجوی رشته حقوق.رضایی

باسلام .اگرمایلید خیل عظیم مسافرینی که درفصول مختلف علی الخصوص ایام نوروزعاظم مشهد مقدس میشوندتبدیل به گردشگران شهرسبزوارشوند نیازاست فکری اساسی برای ورودیهای بدمنظرونازیبای شهرکردباعرض پوزش بخاطر صراحت کلامم .ازاولین باری که قدم به سبزوار گذاشتم سالها میگذردگرچه دراین مدت باسکونت واشنایی بیشتر بااین شهرتاریخی مجذوب این شهر شدم اماهیچگاه دیدگاه اولیه ام نسبت به سبزواررافراموش نمیکنم مغازه های در هم فشرده ورودی شهر بااجناس خاک خورده ای از قبیل افتابه وکتری وفلاسک ویخدانهای رنگ پریده وافتاب خورده ای که علی رقم نیاز رقبت خرید راازمسافرین میگیردچه تصوری درذهن مسافرین عبوری ازاین شهربه جا خواهدگذاشت بماندکه دریغ ازیک فضای سبز.شایدعده معدودی ازمسافرین وارد شهرشوندوبادیدن میادین زیبا وخیابان کشیها وبولوارها نظرشان تاحدودی نسبت به سبزوارتغییرکند ولی مطمئناعده زیادی باتصوراتی غلط نسبت به سبزوار عاظم مقصدشان می شوند وبرای همیشه تبدیل به مسافرین گذری خواهند شد.باتشکر

سرزمین سربداران

با سلام کامل و جامع بود فقط باید این نکته رو هم میگفتید که المان ها و تندیس های دیگری از جمله دکتر علی شریعتی رستم و سهراب و... که تعدادشون به 19 مجسمه و تندیس میرسه و قطعا تا دو سه ماه اینده همه این تندیس ها بعلاوه تندیس هایی که از گذشته در شهر سبزوار بوده از جمله تندیس مادر حکیم سبزواری ضامن اهو و مرد هندبالیست و.... سبزوار رو به یک شهر پرنماد پر فرهنگ و تاریخ تبدیل میکنه
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما