راه اندازی پردیس بین المللی و جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه حکیم سبزواری

مدیرکل دفتر گسترش و برنامه ریزی وزارت علوم ضمن بازدید از امکانات و توانمندی های دانشگاه حکیم سبزواری با راه اندازی پردیس بین المللی و پذیرش محدود دانشجویان خارجی در این دانشگاه در سال تحصیلی جدید موافقت کرد.
به گزارش مجله اینترنتی اسرارنامه به نقل از وبسایت صبح سبزوار، دکتر حسنی در این دیدار بر توسعه تحصیلات تکمیلی در رشته های مختلف دانشگاه حکیم سبزواری تاکید کرد و گفت:ما اماده هستیم در این راستا به دانشگاه کمک نماییم تا بر اساس طرح آمایش استانی نیازهای علمی منطقه را جوابگو باشیم.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز با اشاره به تحصیل ۷هزارو ۵۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف در ۱۳۲ کد رشته در این دانشگاه گفت: خوشبختانه توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم روند خوبی را داشته بطوری که هم اکنون در  ۴۰ رشته ما دانشجوی کارشناسی ارشد داریم و با پذیرش دانشجو در ۶ رشته دکتری تعداد این رشته ها نیز به ۱۱ مورد می رسد .
دکتر محمدیان در ادامه صحبت های خود از رشته های جدیدالتأسیس در دانشگاه حکیم سبزواری نام برد و گفت : رشته های مکانیک ، ریاضی گرایش جبر و آنالیز ، جغرافیای طبیعی ، شیمی معدنی ، فیزیک هسته ای و آموزش زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و دو رشته علوم قرآنی و عمران در مقطع کارشناسی ارشد امسال به رشته های دانشگاه حکیم سبزواری افزوده شده اند.
براساس اطلاعات مجله اینترنتی اسرارنامه ، دانشگاه حکیم سبزواری در ماه های اخیر نیز موفق به کسب چند دست آورد ملی وبین المللی دیگر شده است. عقد تفاهم نامۀ همکاری علمی و بین المللی میان دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه ملاکند پاکستان ، کسب امتیاز برگزاری یک کارگاه بین المللی شبیه سازی مواد پیشرفته و هوشمند ، کسب امتیاز دبیرخانه دائمی جشنواره ملی دانشجویی تئاتر تک بازیگر رضوی و ... از آن دسته اند.
دانشگاه حکیم سبزواری با حدود ربع قرن فعالیت ، و با داشتن یازده دانشکده زیرمجموعه و ظرفیت فعلی پذیرش 7500 دانشجو در سال  بزرگترین دانشگاه دولتی شمال شرق کشور پس از دانشگاه فردوسی مشهد است که در شهر سبزوار قطب فرهنگی و علمی خراسان واقع گردیده است.
این دانشگاه هم اکنون به لحاظ برخورداری از تعداد رشته های کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا بیشترین میزان کد رشته های موجود در دانشگاه های ملی شمال شرق کشور  برخوردار است و دانشگاه بجنورد مرکز استان خراسان شمالی با فاصله ای زیاد ، در ردیف بعد از دانشگاه حکیم سبزواری قرار دارد.
لازم به ذکر است دانشگاه حکیم سبزواری تنها به عنوان یکی از پتانسیل های علمی شهر سبزوار محسوب می شود. وجود چندین دانشگاه دولتی و غیردولتی دیگر هریک با چندین دانشکده که در زیرمجموعه خود دارند ، نقش دانشگاهی و فرهنگی منحصر به فردی برای سبزوار در شرق کشور ایجاد کرده است.
دانشگاه های حکیم سبزواری (تربیت معلم سابق) ، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ، دانشکده دولتی صنایع و معادن ، دانشکده دولتی علوم قرآنی ، مرکز تربیت معلم علامه طباطبایی(ویژه تعلیم و تربیت معلمین مقاطع دبستان و راهنمایی) ، دانشکده فنی امام خمینی (ویژه پسران) ، دانشکده فنی بقیه الله (ویژه دختران) ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار ، دانشگاه علوم و تحقیقات واحد سبزوار ، دانشگاه پیام نور ، دانشگاه جامع علمی کاربردی هلال احمر ، دانشگاه جامع علمی کاربردی بیهق و ... تعدادی از دانشگاه های این شهر در حال حاضر است.
سبزوار هم اکنون در کنار شهرهای مشهد مقدس ، کرمان ، بجنورد ، بیرجند ، زاهدان و رفسنجان یکی از قطب های دانشگاهی شرق کشور محسوب می شود.
این شهر در گذشته نیز به عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی مهم خراسان و به ویژه شیعیان ایران محسوب می شده است و بسیاری از علما و دانشمندان طراز اول را در خود پرورش داده است. که به همین دلیل به شهر دانشوران بیدار معروف شده است .
بزرگانی نظیر خواجه ابوالفضل بیهقی بزرگترین تاریخ نگار ایرانی و نویسنده صاحب سبک فارسی ، خواجه نظام الملک وزیر دانشمند عهد سلجوقی و موسس نظامیه های ایران ، دکتر علی شریعتی  روشنفکر  بزرگ مذهبی معاصر ، ملاحسین واعظ کاشفی پدید آورنده ادبیات نمایشی ایران با تألیف کتاب مشهور روضه الشهدا ، حکیم حاج ملاهادی سبزواری آخرین فیلسوف بزرگ از فلاسفه الهی ایران ، ابن ابی طیب یکی از اولین مفسران قرآن کریم و ... از آن جمله اند.

کوچه پس کوچه پیوندها
کلیک کنید:
دانشگاه حکیم سبزواری ، دانشگاهی پویا و با پتانسیل بالاست

نظرت را بنویس
comments

roli

سلام چقدر خالی است جای خالی هنر در این دانشگاه حقیرانه خالصه شده در رشته مرمت ،در دانشگاه که سیر می کنی بسیار تلخ است جایگاه هنر

حمیدحمیدیان

با سلام خواستم خبر حمایت سفیر صلح رو از استان شدن سبزوار بدم از طرفی کمپینی در حمایت از استان شدن سبزوار در فیس بوک هست حتما یک سری بزنید خیلی حمایت عالی داره میشه

آذر زاده

با سلام خدمت شما مدیریت سایت خبری یک موضوع را برای پیگیری خدمتتان می گوییم. یکی از رشته های دانشگاههای علوم پزشکی کشور رشته های بهداشت می باشد که شامل بهداشت عمومی ومحیط و حرفه ای می باشد ولی این رشته مورد خیانت جامعه پزشکی کشور واقع شده است. معاونت بهداشتی تمامی دانشگاههای کشور یک پزشک است و باتوجه به وجود نیروهای بهداشتی قوی ریاست ها و مدیریت ها توسط پزشکان انجام میگیرد.حال اینکه پزشکان دارای راهبرد درمانی هستند و همه ی ما میدانیم پیشگیری بهتر از درمان است. از طرفی تمامی استخدامی بهداشتیان را پرستاران اشباع کرده اند.آیا یک پرستار چند واحد بهداشت پاس کرده که باید جای بهداشتیان را بگیرد.استخدامی های بیمارستانها کم است که بازار کار بهداشتی ها را هم میگیرند.ما دانشجویان بهداشت هم بدنبال نظام بهداشتیم ولی هیچ جوابی نشنیدیم. استدعا داریم این موضوع را در سایت خود بازتاب دهید و پیگیری. علی آذر زاده-دانشجوی ترم 6 بهداشت عمومی
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما