به مناسبت درخشش دانشگاه حکیم سبزواری در پنجمین جشنواره ملی حرکت

    
دانشگاه حکیم سبزواری روز های اخیر ، در یک دست آورد با اهمیت دیگر موفق شد برای چندمین سال پیاپی چند مقام برتر جشنواره ملی دانشجویی حرکت را به خود اختصاص دهد.
این دانشگاه که در حال حاضر بزرگترین دانشگاه شمال شرق کشور پس از دانشگاه فردوسی مشهد است ، تا کنون در منطقه منشأ خیرات و برکات علمی وفرهنگی متعددی شده است.
موفقیت اخیر این دانشگاه در پنجمین دوره جشنواره ملی حرکت ، بی شک افتخاری دیگر برای این دانشگاه و خطه پرافتخار سربداران محسوب می شود.
چندروز پس از کسب این موفقیت ، خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) خبر آن را به شرح زیر منتشر کرد :

دانشگاه حکیم سبزواری در "جشنواره ملی حرکت" چند رتبه برتر کسب کرد.
دانشگاه حكیم سبزواری در 'جشنواره ملی حركت' چند رتبه برتر كسب كرد
سبزوار- مدیرفرهنگی دانشگاه حكیم سبزواری گفت : این دانشگاه در پنجمین دوره از جشنواره ملی دانشجویی حركت ، به چند مقام برتر كشوری دست یافت.
 
سید نورالله رضوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این جشنواره علمی و فرهنگی، انجمن های علمی دانشجویی مرمت و مكانیك سبزوار در حیطه فعالیت های خود، به عنوان برگزیدگان كشوری انتخاب شدند.

وی گفت: طیبه مهرآبادی و علی فتحی نیز از دانشگاه حكیم سبزواری به ترتیب عناوین كارشناس برگزیده انجمن های علمی دانشجویی و دبیر برگزیده شورای دبیران دانشگاه های سراسر كشور را از آن خود كردند.

كارشناس امور انجمن های علمی و كانون های فرهنگی دانشگاه حكیم سبزواری نیز در این باره گفت: انجمن علمی مرمّت به دبیری 'یعقوب علیزاده' موفق شد در بخش فعالیت های آموزشی از قبیل برگزاری كارگاه ها ، نشست ها و همایش های علمی و تخصصی ، مقام برتر این دوره از رقابت ها را كسب كند.

طیبه مهرآبادی افزود: انجمن علمی مكانیك دانشگاه حكیم سبزواری نیز با اختراع یك زیردریایی با قابلیت كاهش و افزایش طول، توانست عنوان برگزیده كشوری را به دست آورد.

او گفت: غرفه نمایشگاه توانمندی های علمی و فرهنگی انجمن های علمی دانشگاه حكیم سبزواری نیز در مدت برگزاری جشنواره ملی حركت ، در كنار غرفه های سایر دانشگاه های كشور در تهران برپا شد و مورد توجه و بازدید گسترده قرار گرفت.

وی اظهار داشت : سال گذشته نیز سه انجمن علمی علوم تربیتی، محیط زیست و عمران از این دانشگاه توانستند در جشنواره ملی حركت به رتبه های برتر كشوری دست یابند.

پنجمین دوره از جشنواره ملی حركت، روزهای هشتم تا دهم آبان ماه جاری در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

در این جشنواره 28 هزار اثر از بیش از 80 دانشگاه كشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود كه 908 اثر از این تعداد به مرحله مسابقه رسید و 158 اثر در رشته های مختلف علمی برگزیده شد.

منبع : ایرنا

وبسایت دانشگاه حکیم سبزواری نیز در  روزهای اخیر خبر این موفقیت را همراه با یک گزارش تصویری ، منتشر کرده است.
برای مشاهده این مطلب در وبسایت دانشگاه حکیم سبزواری ، می توانید روی اینجا کلیک کنید.

لازم به ذکر است دانشگاه حکیم سبزواری از سال 1366 با نام دانشگاه تربیت معلم سبزوار به عنوان دومین دانشگاه استان خراسان رضوی پس از دانشگاه فردوسی مشهد ، فعالیت خود را در دارالمومنین سبزوار آغاز کرد.
دانشگاه نامبرده اینک با حدود 7500 دانشجو و چندین دست آورد علمی و فرهنگی تا کنون به عنوان یکی از مهمترین دانشگاه های خراسان محسوب می شود.
پس از دانشگاه حکیم سبزواری دانشگاه شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی قرار دارد که دراوایل دهه 80 تأسیس شد و هم اینک پذیرای 2 هزار دانشجو می باشد.(منبع)
اخیراٌ در دیگر شهرهای استان نظیر تربت حیدریه ، نیشابور و گناباد نیز دانشگاه هایی تازه تأسیسی دایر شده است ، که فعالیت همه این مراکز علمی وآموزشی می تواند در طولانی مدت به ارتقاء سطح علمی و فرهنگی منطقه شرق کشور یاری رساند.
به ویژه شهر سبزوار که از گذشته های دور تا کنون همواره یکی ازمراکز علمی و فرهنگی ایران اسلامی بوده و به واسطه برخورداری از شمار زیادی از دانشمندان ، عُلما ، فقها و ادیبان و سیاستمداران برجسته و فرهیخته به شهر دانشوران بیدار معروف گردیده است ، اینک با برخورداری از پتانسیل هایی نظیر دانشگاه حکیم سبزواری ، در نقشه علمی و فرهنگی امروز کشور از جایگاهی خاص و اثرگذار برخوردار است.
امیدمی رود با ادامه روند موفقیت های پی در پی دانشگاه های سبزوار به ویژه دانشگاه حکیم سبزواری در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی ، زمینه های توسعه پایدار ودانش محور سرزمین سربداران و منطقه شمال شرق کشور فراهم آید.

کوچه پس کوچه پیوندها
کلیک کنید:
دانشگاه حکیم سبزواری ، دانشگاهی ، پویا با پتانسیل بالاست.
نظرت را بنویس
comments

فعال

دوست داشتیم جناب مسئول در مراسم بزرگداشت حمید سبزواری از دانشجویانی که چندین ماه وقت صرف برگزاری این مراسم کرده بودند یک قدر دانی خشک و خالی می کردند، از شهرداری و فرماندار و ... گرفته تا هر کس که فکر کنید تشکر شد الا دانشجویانی که به خاطر این برنامه حتی مشروط شدند...

علی

بنده یکی از فعالین دانشجوی این دانشگاه بودم. در این دانشگاه مسئولین اهمتی برای وقت دانشجویان قائل نبوده و تنها کسی که شاید دلسوزانه به فکر دانشجو و فعالیت های آنها بود، خانم مهرآبادی بودند. برخی از مسئولین فوق الذکر حتی برای جلسات و ... دانشجویان فعال اهمتی قائل نبوده و تمام وقت خود را صرف جلسات خود می نمودند که این جلسات خود بازدارنده رسیدگی به امور دانشجویان فعال فرهنگی بود. هرچه آن دانشگاه دارد، مدیون دانشجویان بی توقع است، و مسئولین نه تنها باعث پیشرفت و دلگرمی بچه ها نبودند، بلکه عامل اصلی دلسردی دانشجویان بودند.
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما