با یک دست آورد علمی جدید

ادامه پیشتازی های دانشگاه حکیم سبزواری در عرصه علمی و فرهنگی شمال شرق کشور

رسانه های کشور در روزهای اخیر خبر  بهره برداری از پروژه دیسپاچینگ انتقال برق شمال شرق کشور را منتشر کرده اند، که این پروژه با همت مهندسان دانشگاه حکیم سبزواری شهرستان سبزوار ، انجام شده است.

به گزارش مجله اینترنتی اسرارنامه ، هرچند پروژه مذکور در مشهد اجرا شده است ، اما به واسطه نقش مهندسان دانشگاه حکیم سبزواری ، دست آوردی علمی برای دیار سربداران محسوب می شود و از همین رو در مراسم افتتاح این پروژه ها که با حضور وزیر نیرو در سبزوار برگزار شد ، دکتر جوادحدادنیا رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز حضور داشت و به توضیح ابعاد مختلف این پروژه پرداخت.

اما متأسفانه با وجود نقش موثر مهندسان سبزواری در اجرای این پروژه بعضی از رسانه ها از جمله خبرگزاری ایرنا، در متن خبرهای خود هیچ اشاره ای به نقش دانشگاه حکیم سبزواری نکردند و بیشتر روی مکان اجرای این پروژه که درمشهد بوده است ، متمرکز شدند.(منبع)

که امیدمی رود مهندسان  نخبگان علمی دانشگاه های سبزوار که از چنین ظرفیت های بالایی برخوردارند ، از  این پس بیشتر تلاش نمایند، چنین پروژه های مهمی را ابتدا در خود این شهر پیاده سازی نمایند.

البته بعضی دیگر از رسانه ها نیز ، نظیر خبرگزاری مهر ، جوانب صداقت را رعایت کردندو به تلاش و زحمات اساتید دانشگاه حکیم سبزواری در به ثمر رسیدن این پروژه علمی و صنعتی اشاره کردند.(منبع)

دانشگاه حکیم سبزواری که پس از  فردوسی مشهد، اولین دانشگاه معتبر ملی در شمال شرق کشور است از سال های میانی دهه 1360 فعالیت خود را در سبزوار مهد علم و فرهنگ شرق ایران آغاز کرده است و هم اکنون با سابقه سه دهه فعالیت به یکی از مهمترین قطب های علمی و فرهنگی خراسان بزرگ تبدیل شده است و یکی از زیرساخت های مهم توسعه پایدار در این ناحیه از کشور است.

علاوه بر این دست آورد علمی ، در هفته های اخیر نیز طبق اطلاعاتی که در خبرگزاری های معتبر کشور منتشر شد ، دانشگاه حکیم سبزواری موفق شد در فهرست 11 دانشگاه برتر کشور در سال 92 قرار گیرد که این برتری به واسطه فعالیت های فرهنگی این دانشگاه بود و سیدنورالله رضوی مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در همین رابطه موفق به دریافت عنوان مدیرفرهنگی برتر دانشگاه های ایران شد. و اسرارنامه در مطلب مستقلی به شرح کامل این خبر پرداخته است.برای مطالعه این مطلب هم اکنون روی اینجا کلیک کنید.

 

گفتنی است دارالمومنین سبزوار نه تنها در دوره کنونی با برخورداری از چندین دانشگاه و مراکز علمی و آموزشی معتبر به عنوان یکی از قطب های علمی شمال شرق کشور محسوب می شود ، بلکه طبق اسناد موجود این شهر همواره در تاریخ طولانی خود یکی از مراکز اصلی علمی ایران بوده است به گونه ای وجود مدرسه فخریه با قدمت 1100 سال که قدیمی ترین مدرسه ایران محسوب می شود (منبع) و در طول تمام یازده قرن گذشته به صورت پیوسته ای ، به فعالیت های آموزشی اختصاص داشته است، خود نشان دهنده بخشی از عظمت و جایگاه والای علمی و فرهنگی دارالمومنین سبزوار در سطح کشور است.

اینک نیز امید می رود دانشگاه حکیم سبزواری و دیگر دانشگاه های برجسته سبزوار، بتوانند با ادامه روند موفقیت های خود این نقش پیشرو علمی و فرهنگی را برای دیار سربداران حفظ نمایند.

پس از بیان این مقدمه تحلیلی اسرارنامه در ادامه به انتشار کامل گزارش وبسایت دانشگاه حکیم سبزواری از این دست آورد مهم علمی می پردازد:

 

دانشگاه حکیم سبزواری در انجام طرح‌های ارتباط با صنعت، گوی سبقت را از رقیبان در مشهد ربود.

از پروژه های های دیسپاچینگ انتقال منطقه شمال شرق کشور و  فوق توزیع مشهد و همچنین فاز سوم نیروگاه ۱۱۰ کیلوواتی خورشیدی الهیه و تکمیل طرح اتوماسیون پست های فوق توزیع مشهد با حضور وزیر نیرو  در روز پنج شنبه بهره برداری شد. در این مراسم وزیر نیرو توسط نمایندگان مردم مشهد و نیشابور در مجلس شورای اسلامی و معاونان وزارت نیرو و سایر مدیران صنعت آب و برق در استان خرسان بزرگ همراهی می شد.

 

      دکتر حمید چیت‌چیان ظهر پنج شنبه در محل شرکت برق منطقه ای خراسان؛ صنعت برق خراسان را صنعتی پیشرو دانست. وزیر نیرو با بیان اینکه افتتاح پروژه ها در خراسان گواه موفقیت های صنعت برق در این منطقه است  افزود: اهمیت واحد دیسپاچینگ برای اهالی صنعت برق روشن است و در کمتر صنعتی مرکز فرماندهی متمرکز مانند صنعت برق وجود دارد.

 

وزیر نیرو  تولید نرم افزارهای جدید در دیسپاچینگ خراسان را که حاصل همکاری مشترک صنعت و دانشگاه است را بسیار مهم ارزیابی کرد به ویژه که اختلال در آنها باعث خاموشی خواهد شد.

 

     شایان ذکر است که سیستمهای دیسپاچینگ در ایران بر اساس تکنولوژی های خارجی فعالیت می کند که با توجه به تکنولوژی بالای آنها از اهمیت ویژه ای برای صنعت برق کشور برخوردار می باشند.

 

     مهندس متولی زاده مدیر عامل برق خراسان بزرگ سیستم طراحی شده در برق منطقه ای خراسان را از مدرن‌ترین ها دانست و گفت: این طرح با همکاری اساتید دانشگاه حکیم سبزواری برای اولین بار در کشور به بهره برداری رسیده است و امکان خوبی برای مدیریت و حفظ پایداری شبکه برق شرق کشور  فراهم می کند..

 

وی افتتاح پروژه های برق منطقه ای خراسان را مطابق باسیاست های اقتصاد مقاومتی دانست.

شایان ذکر است که در خراسان بزرگ دانشگاه‌هایی نظیر فردوسی مشهد نیز حضور دارند که این پروژه استراتژیک توسط دانشگاه حکیم سبزواری و در شهر مشهد طراحی و پیاده سازی گردیده است.

منبع: وبسایت دانشگاه حکیم سبزواری

 

کوچه پس کوچه پیوندها

کلیک کنید:

فهرست رشته های موجود در دانشگاه حکیم سبزواری ، دومین دانشگاه بزرگ شمال شرق ایران (1)

فهرست رشته های موجود در دانشگاه حکیم سبزواری ، دومین دانشگاه بزرگ شمال شرق ایران (2)

نظرت را بنویس
comments
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما