در جریان برگزاری هفتمین جشنواره دانشجویی حرکت:

رونمایی از طرح های دانشجویی موتورسیکلت الکتریکی و یونتوفورزیس در دانشگاه حکیم سبزواری

دانشگاه حکیم سبزواری در جریان برگزاری هفتمین جشنواره دانشجویی حرکت در روزهای پایانی اردیبهشت 95 شاهد رونمایی از دو طرح ارزشمند دانشجویی بود که بخشی از توانمندی علمی و تخصصی دانشجویان این دانشگاه را به عنوان دومین دانشگاه بزرگ و معتبر ملی در شمال شرق کشور، نشان می دهند.
 
به گزارش مجله اینترنتی اسرارنامه «طرح یونتوفورزیس»(دستگاه درمان تعریق بیش از حد بدن) و موتورسیکلت الکتریکی «تیوان» دو طرح علمی و دانشجویی بودند که در جشنواره حرکت امسال دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی شدند و وبسایت دانشگاه خبر این طرح ها را به شرح زیر اطلاع رسانی کرده است:
 
طرح دانشجویی” یونتوفورزیس” (دستگاه درمان تعریق بیش از حد بدن) در دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی شد  
 
دستگاه  درمان تعریق بیش از حد بدن در حاشیه هفتمین جشنواره دانشجویی حرکت در دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی شد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشجوی مکاترونیک دانشگاه حکیم و طراح این دستگاه  در حاشیه رونمایی از این طرح گفت: این دستگاه جهت درمان بیماری “Hyperhidrosis “یا تعریق بیش از حد بدن طراحی شده است.
 
فرزاد کریمی، با تشریح مشخصات فنی این طرح افزود: این دستگاه با تحریک غدد عرق در کف دست و کف پا و عمل یونیزاسیون پتاسیم و کلسیم باعث قطع شدن فرایند تعریق بیش از حد بدن می شود.
 
این دانشجوی مکاترونیک دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه منبع انرژی این دستگاه برق شهری است، تصریح کرد: استفاده از این دستگاه در طی مدت یک ماه سبب قطع تعریق بیش از اندازه بدن می شود.
 
وی با بیان اینکه بیماری Hyperhidrosis راه های درمان دیگری هم دارد، یادآور شد: درمان هایی مانند بوتاکس، تزریق ژل و داروها و طب سوزنی از جمله مواردی است که جهت درمان این بیماری استفاده می شود.
 
وی ادامه داد: البته برخی از این درمان ها عوارضی  را نیز در پی دارد و در برخی افراد دیگر نیز این درمان ها بی نتیجه است اما دستگاه ما روی اکثر افراد به صورت تضمینی این مشکل رو رفع می کند.
 
کریمی ادامه داد:  طراحی این دستگاه یکسال طول کشید و هزینه ای بالغ بر ۴میلیون ریال را شامل شد.
 
وی تشخیص خودکار حضور یا عدم حضور دست ها د دستگاه، سبک و  قابل حمل و نقل بودن و تنظیم ولتاژ دستگاه را از جمله مزیت های این دستگاه نسبت به مشابه خارجی آن برشمرد.
 
این دانشجوی دانشگاه حکیم با اشاره به اینکه در حال بهینه کردن طرح خود می باشد افزود:  در نمونه بهینه سازی شده خیلی از هزینه ها  پایین اورده شده و  پیش بینی می کینم این دستگاه با قیمت  زیر ۱۵۰ هزار تومان ب تولید انبوه برسد.
 
*    *    *
 
رونمایی از طرح دانشجویی موتورسیکلت الکتریکی ” تیوان”در هفتمین جشنواره حرکت دانشگاه حکیم سبزواری  
 
در هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه حکیم سبزواری از طرح موتورسیکلت الکتریکی ” تیوان” رونمایی شد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه  عضو تیم دانشجویی “تیوان” در حاشیه رونمایی از این طرح با اشاره به موفقیت دانشجویان مکانیک  دانشگاه حکیم سبزواری در طراحی این موتورسیکلت الکتریکی تاکید کرد: این طرح در مسابقات ملی دانشگاه شریف که در شهر ساری برگزار شد،  در تست برد ترکیبی مسیر دشوار رتبه دوم و در شتاب گیری رتبه ۵ را کسب کرد.
 
آرش برآبادی،با تشریح مشخصات فنی این طرح افزود: موتور الکتریکی ” تیوان” با منبع انرژی الکتریکی تغذیه می شود وبه ازای ۳ ساعت طی سیکل شهری  نیاز به  ۸ ساعت شاررژ الکتریکی دارد.
 
این دانشجوی ارشد مکانیک دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه منبع انرژی این موتور باتری های الکتریکی از جنس لیتیوم پلیمر است، تصریح کرد: حداقل توان  پیوسته موتور الکتریکی این طرح ۵کیلو وات و حداکثر آن ۷ کیلو وات می باشد و این موتور در عرض ۹ ثانیه از صفر کیلومتر به شتاب ۱۰۰کیلومتر می رسد.
 
وی با بیان اینکه در ابتدای راه هدف ما این بود که دانشجویان بتوانند در قالب طراحی این خودرو از دانش خود به صورت کاربردی بهره ببرند، ادامه داد: طراحی مفهومی و اجزاء این طرح ۶ ماه طول کشید و ساخت این موتورسیکلت الکتریکی  دو ماه به طول کشید.
 
وی استفاده وسیع از وسایل نقلیه سوختی که به‌ منظور تولید نیروی پیشران خود از موتور احتراق داخلی استفاده می‌کنند را منجر به افزایش آلودگی و انتشار گازهای گلخانه‌ای  دانست و اضافه کرد: امروزه به‌ منظور حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، بسیاری از کشورها به‌ دنبال استفاده از منابع انرژی پاک به‌ عنوان انرژی مورد نیاز در بخش حمل و نقل هستند.
 
وی تاکید کرد: به همین منظور  وسایل نقلیه الکتریکی به‌ عنوان گزینه‌ای مناسب برای برآورده کردن این نیازها مورد توجه قرار گرفته است که طرح موتور الکتریکی” تیوان” نیز با توجه به عدم استفاده از سوختهای فسیلی جزء وسایط نقلیه با منبع انرژی پاک است.
 
عضو تیم دانشجویی “تیوان تجاری سازی این طرح را هدف اصلی این گروه عنوان کرد و یادآور شد: برای تجاری سازی نیاز به حمایت مالی داریم و امیدوارم با بهینه سازی این طرح حامی مالی خوبی را جهت تجاری سازی موتورسیکلت الکتریکی ” تیوان” پیداکنیم .
 
منبع: وبسایت دانشگاه  حکیم سبزواری 
 
کوچه پس کوچه پیوندها
کلیک کنید:
 

 

نظرت را بنویس
comments

شادی

واقعا عالیه آفرین به این بچه ها که با امکانات محدود اند پرتلاش از شما هم ممنونم که این موفقیت ها رو منعکس میکنید و ما رو امیدوار خسته نباشید

دروود بر دانشجویان نخبه ی دیارسبزوار بزرگ .احسنت
پربازدیدترین محبوب‌ترین‌ها پرونده ویژه نظرات شما